BliXem

Nieuws

Sociaal ondernemen

 

BliXem Kookt

BliXem Kookt

Verse maaltijdservice KION aan Tafel wordt BliXem Kookt.


VetLekker!

Zet VetLekker op de kaart!

Nijmeegse koks werken samen met kinderen aan gezonde menu’s.


BLIXEM

20 jaar BliXem

BliXem bestaat 20 jaar, en dat is een feestje waard!

We organiseren daarom een exclusief jubileumdiner op 15 september en een heus BliXem Festival op 16 september, wees welkom!
Klik hier voor meer informatie over beide evenementen.

BliXem en KION starten verse maaltijdservice KION aan Tafel

KION aan Tafel

BliXem en KION starten met de verse maaltijdservice KION aan Tafel. Klanten van KION kunnen voortaan online maaltijden bestellen via www.kionaantafel.nl.
De bestelling wordt klaargezet bij de opvanglocatie en kan met het ophalen van de kinderen mee naar huis. Met deze nieuwe dienst wil KION de drukte rondom het avondeten verlichten. Met een maaltijd van KION aan Tafel is koken niet nodig. Zo blijft er meer tijd over voor het gezin.   

BLIXEM

Opening en Open dag nieuwe keuken van BliXem Catering

BliXem Catering is onlangs verhuisd naar een nieuw pand aan de Fort Kijk in de Potstraat, tegenover het eetcafé en de cadeauwinkel. Een voormalige touringcargarage is hier omgetoverd tot een moderne kookvoorziening, die nóg meer mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een leerwerkplek biedt, en van waaruit meer cateringopdrachten en een diverser aanbod geproduceerd kunnen worden.
De cateringkeuken is op 16 september j.l. officieel geopend, met de dag erop een open dag bij BliXem Catering. Dit weekend betekende het startschot van het feestelijke jubileumjaar: 15 september 2017 bestaat BliXem 20 jaar!

« 1 » 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]