BliXem

Eetcafe

Genieten van BliXemse kwaliteit

Of u nu kiest voor een kopje koffie van Coffyn-koffiebonen of een uitgebreid diner: in BliXem Eetcafé komt u om te genieten. Van verse ingrediënten en vaak lokale producten. Van een prettige en relaxte sfeer. Onze mensen werken met de grootste toewijding en stoppen al hun aandacht in de presentatie van uw bestelling. Want bij BliXem draait het om u, onze gast. Onze avondmaaltijden en BliXemse koffies zijn ook als take-away te bestellen. Zo bepaalt u waar en wanneer u geniet van BliXemse kwaliteit. Uiteraard krijgt u uw maaltijd of koffie mee in duurzame, biologisch afbreekbare disposables.

Lekkere lunch

Komt u bij ons lunchen? Dan heeft u de keuze uit een rijk assortiment aan soepen, broodjes en salades. Speciaal voor groepen hebben we arrangementen op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen via eetcafe@blixemnijmegen.nl en vragen naar de speciale groepsarrangementen. Benieuwd naar ons menu? Kom voorproeven door alvast een kijkje te nemen op onze menukaart

BliXemse High Tea en High Wine

In ons eetcafé kunt u genieten van een BliXemse High Tea of High Wine.
Tijdens de High Tea verrassen we u met verschillende soorten thee van Bloesem Theehuis en een etagère vol heerlijkheden, zoals huisgemaakte carrotcake en seizoenscake, scones, luxe sandwiches, BliXemse petit fours en chocolaatjes.
De High Wine bestaat uit schalen gevuld met verschillende huisgemaakte luxe borrelhapjes, brood met tapenades, huisgemaakte soepjes en gaat vergezeld van twee glazen overheerlijke seizoenswijn per persoon. 

BliXemse High Tea:    € 17,75 p/p
BliXemse High Wine:  € 19,75 p/p

Borrelen in BliXem

BliXem is ook de plek om na het werk even te ontspannen met collega’s of om een borrel te drinken met vrienden. Naast de High Wine hebben we een gevarieerd wijn- en bierassortiment, op de kaart staan en de keuze uit verschillende borrelplanken. 

Smakelijk dineren

Schuift u ’s avonds bij ons aan? Dan kunt u kiezen voor gerechten van onze menukaart. Daarnaast bereiden onze koks elke dag een BliXem Special. Heeft u na het hoofdgerecht nog ruimte voor een dessert? Probeer dan ons verrassende toetje van de dag of huisgemaakte carrotcake met limoen-creamcheese topping. 
Speciaal voor groepen hebben we arrangementen op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen via eetcafe@blixemnijmegen.nl en vragen naar de speciale groepsarrangementen. 

Bekijk onze menukaart online om al voor uw bezoek aan BliXem te kunnen watertanden! 

 

BliXembon

U kunt uw lunch en/of diner in ons eetcafé betalen met de speciale BliXembon. Deze is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf € 5,-.
Ook zijn er cadeaubonnen zonder bedrag verkrijgbaar speciaal voor High Tea of High Wine.
Lekker makkelijk. 

In goed gezelschap?

BliXem Eetcafé is ook de ideale setting voor een groter gezelschap. Groepen kunnen reserveren en bieden wij een speciaal groepsarrangement.
Ook is het bij grotere groepen mogelijk om BliXem besloten af te huren.
Hiervoor kunt u contact opnemen via eetcafe@blixemnijmegen.nl en vragen naar de speciale groepsarrangementen.

Reserveer uw tafel

Komt u bij ons lunchen of dineren en wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan via ons online reserveringssysteem. Voor onze High Tea en High Wine vragen wij u minimaal 2 dagen vooraf reserveren, o.v.v. 'High Tea' of 'High Wine'. Wilt u vandaag bij ons komen eten? Belt u dan: 024 - 388 86 78.

BliXem is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 17.00 uur
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]