BliXem

Eetcafe
Blixem-keuken-3214

Lekkere lunch en Diner

Komt u bij ons lunchen of dineren? reserveer snel via ons  reserveringssysteem  Benieuwd naar ons menu? Kom voorproeven door alvast een kijkje te nemen op onze menukaart. Het terras hebben we aantrekkelijk voor u ingericht met parasols, heaters en fleecedekens, zodat u zowel in de zon als in de schaduw aangenaam kunt vertoeven. Wij kunnen niet wachten u weer te mogen ontvangen. 

 

 

 

BliXem-borrelen

Borrelen bij BliXem

BliXem is ook de plek om na het werk even te ontspannen met collega’s of om een borrel te drinken met vrienden of familie. Juist in deze tijd! We hebben een gevarieerd wijn- en bierassortiment op de kaart staan en de keuze uit verschillende bites & borrelplanken. Neem een kijkje op onze vernieuwde drankenkaart  en wijnkaart voor ons hele assortiment. 
241208-Tamara-Pieterson-3309

Genieten van BliXemse kwaliteit

Of u nu kiest voor een kopje koffie van Coffyn-koffiebonen of een uitgebreid diner: in BliXem Eetcafé komt u om te genieten. Van verse ingrediënten en vaak lokale producten. Van een prettige en relaxte sfeer. Onze mensen werken met de grootste toewijding en stoppen al hun aandacht in de presentatie van uw bestelling. Want bij BliXem draait het om u, onze gast. Onze avondmaaltijden en BliXemse koffies zijn ook als take-away te bestellen. Zo bepaalt u waar en wanneer u geniet van BliXemse kwaliteit. Uiteraard krijgt u uw maaltijd of koffie mee in duurzame, biologisch afbreekbare disposables.

BliXembon

U kunt uw lunch en/of diner in ons eetcafé betalen met de speciale BliXembon. Deze is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf € 5,-.
Lekker makkelijk. 

Reserveer uw tafel

Komt u bij ons lunchen of dineren en wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan via ons online reserveringssysteem.
Wilt u vandaag bij ons komen eten? Belt u dan: 024 - 388 86 78.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]