BliXem

Eetcafe

BliXem: een bijzonder gewoon eetcafé in Nijmegen Oost

Welkom bij BliXem, een uniek eetcafé in Nijmegen Oost waar u kunt genieten van heerlijk eten. Onze menukaart biedt een scala aan gerechten voor zowel lunch als diner. Wij gebruiken alleen verse ingrediënten en vaak lokale producten, waardoor elke maaltijd bij ons een bijzondere ervaring is.

Reserveer via ons handige reserveringssysteem om bij ons te komen lunchen of dineren. Bekijk onze menukaart voor een voorproefje. Klik hier voor onze Engelse kaart. Heb je een allergie? Bekijk ook onze allergenen lijst. Ons gezellige terras is aantrekkelijk ingericht met parasols, heaters en fleecedekens, zodat u zowel in de zon als in de schaduw kunt genieten van uw maaltijd.

BliXem-borrelen

BliXem-Borrelen: ontspannen met bites & borrelplanken

Na het werk even ontspannen met collega's of borrelen met vrienden of familie? Bij BliXem kunt u genieten van ons gevarieerde wijn- en bierassortiment, vergezeld van verschillende bites en borrelplanken. Neem een kijkje op onze vernieuwde drankenkaart  en wijnkaart voor ons volledige assortiment. 
241208-Tamara-Pieterson-3309

Genieten van BliXemse kwaliteit

Bij BliXem draait alles om u, onze gast. Onze mensen werken met de grootste toewijding om u te laten genieten van onze bijzondere kwaliteit. Of u nu kiest voor een kopje koffie van Coffyn-koffiebonen of een uitgebreid diner, wij zorgen voor de perfecte presentatie van uw bestelling. En als u geen tijd hebt om bij ons te blijven, kunt u onze maaltijden en BliXemse koffies ook als take-away bestellen. Uiteraard gebruiken wij duurzame, biologisch afbreekbare disposables om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Kom naar BliXem voor een bijzondere culinaire ervaring. Wij kunnen niet wachten om u te mogen ontvangen!

BliXembon

Ben u op zoek naar een leuk cadeau? Verras iemand met onze BliXembon! Deze bon is verkrijgbaar in elk bedrag vanaf € 5,-.

Het beste van de BliXembon? Het is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Dus waar wacht je nog op? Verras iemand met de BliXembon en maak hun dag!

Reserveer uw tafel

Komt u bij ons lunchen of dineren en wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan via ons online reserveringssysteem.
Wilt u vandaag bij ons komen eten? Belt u dan: 024 - 388 86 78.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]