Blixem-keuken-3216
BliXem

Catering

BliXem Catering

BliXem Nijmegen is een bijzonder bedrijf waar medewerkers de kans krijgen om onder professionele begeleiding werkervaring op te doen en hun kennis en technieken verder te verfijnen. Onder het moto "integratie op locatie" verzorgt BliXem catering volledig verzorgde (bedrijfs)borrels, lunches, buffetten, high tea’s, koffietafels en barbecues. Als bedrijfscateraar en organisator zijn we te vinden op bruiloften, partijen, festivals en andere evenementen.

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat niet alleen voor heerlijke gerechten zorgt, maar ook uw maatschappelijke betrokkenheid toont? Dan is BliXem de perfecte keuze. Ons assortiment is lokaal en gevarieerd, en we zijn altijd bereid om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken. Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mailtje te sturen naar: catering@blixemnijmegen.nl of bel ons op 024 – 324 31 49.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons aanbod!

 

Lunch op locatie

Bent u op zoek naar een unieke lunch op locatie voor uw bedrijfsbijeenkomst, congres of vergadering? BliXem Nijmegen verzorgt dit graag voor u. Ons assortiment omvat smakelijke soepen, eenvoudig en luxe belegde broodjes, frisse salades, vers fruit, zuivel en dranken. Daarnaast staan we altijd open voor uw specifieke wensen en ideeën. Bekijk ons volledige cateringassortiment en stuur het ingevulde bestelformulier naar catering@blixemnijmegen.nl.

BliXems borrelen

BliXem Nijmegen biedt uniek borrelhapjes aan, met een uitgebreid assortiment aan spiesjes, rolletjes, balletjes en combinaties van verrassende smaken. Onze borrelplanken en borrelkistjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Bekijk ons volledige cateringassortiment en stuur het ingevulde bestelformulier naar catering@blixemnijmegen.nl om te genieten van een bijzonder borrelmoment.

BliXem Kookt

BliXem Nijmegen heeft ook BliXem Kookt, een online bezorgservice van verse maaltijden bij verschillende openbare en besloten locaties. Het is een maaltijdservice die is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar gezonde en gemakkelijke maaltijden. Met BliXem kookt staat er thuis na elke werkdag in een handomdraai een gezonde en lekkere maaltijd op tafel. Ons assortiment is gevarieerd en dagvers, en we maken enkel gebruik van duurzame, biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen.

Bestel onze maaltijden online op www.blixemkookt.nl en haal ze op bij de afhaallocatie naar keuze op een maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]