Blixem-keuken-3216
BliXem

Catering

BliXem Catering

BliXem biedt medewerkers de kans om in onze cateringkeuken onder professionele begeleiding werkervaring buiten BliXem op te doen en om hun kennis en technieken verder te verfijnen. Onder het motto ‘integratie op locatie’ verzorgt BliXem Catering lunches en lunchpakketten, borrelhapjes en volledig verzorgde (bedrijfs)borrels, high teas en koffietafels, buffetten en barbecues. Je komt BliXem Catering tegen als bedrijfscateraar en organisator, op bruiloften en partijen, festivals en andere evenementen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons aanbod!

 

Wilt u als bedrijf of organisatie zeker zijn van uw catering en daarnaast uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, zonder dat het iets extra’s kost? Dan is BliXem Catering de partij die u zoekt. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mailtje te sturen naar: catering@blixemnijmegen.nl. Of bel: 024 – 324 31 49.   

 

Lunch op locatie

Bedrijfsbijeenkomst? Congres? Vergadering? BliXem Catering verzorgt graag uw lunch op locatie. Smakelijke soepen, luxe en eenvoudiger belegde broodjes, frisse salades, vers fruit, zuivel, dranken: u heeft de keuze uit een rijk gevuld en deels lokaal assortiment. Uiteraard staan we open voor uw specifieke wensen en ideeën. Ook een lunch op locatie van BliXem Catering? Bekijk ons volledige cateringassortimenten mail het ingevulde bestelformulier naar catering@blixemnijmegen.nl.

BliXems borrelen

BliXem Catering heeft een uitgebreid luxe borrelhapjesassortiment, met spiesjes, rolletjes, balletjes en combinaties in de meest uiteenlopende en verrassende smaken. Uiteraard ontbreken ook de borrelplanken en borrelkistjes niet. Ook BliXems borrelen? Bekijk ons volledige cateringassortiment en mail het ingevuldebestelformulier naar catering@blixemnijmegen.nl.
241127-Bas-de-Jager-Stephanie-Bodde-Lot-Francisco-3343-(1)

BliXem Kookt

BliXem Kookt is een online bezorgservice van verse maaltijden bij verschillende openbare en besloten locaties. De maaltijdservice is ontstaan vanuit een steeds groter groeiende vraag bij BliXem Catering naar gezonde en gemakkelijke maaltijden. In alle drukte van werk, gezin, hobby’s, sport, studie, enzovoorts is er in veel huishoudens aan het einde van de dag steeds minder tijd om boodschappen te doen, gevarieerd en gezond te koken, rustig te tafelen en bij te kunnen praten. Met BliXem Kookt staat er thuis na elke werkdag in een handomdraai een gezonde, dagverse en lekkere maaltijd op tafel. Het voorkomt een hoop gedoe en je wint er tijd mee. BliXem Kookt denkt aan het milieu en maakt enkel gebruik van duurzame, biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Uitgegeten? Je maaltijdbakje kan zo in de gft-container.

Op de website www.blixemkookt.nl staat een overzicht van de maaltijden. Het bestellen van de maaltijden gebeurt online. BliXem zorgt er vervolgens voor dat de maaltijden op de gewenste dag bij de afhaallocatie naar keuze klaarstaan. Dat kan zijn op een maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]