BliXem

Catering

BliXem Catering

BliXem Catering biedt medewerkers de kans om onder professionele begeleiding werkervaring buiten BliXem op te doen en om hun keukentechnieken verder te verfijnen. Onder het motto ‘integratie op locatie’ verzorgt BliXem Catering lunches en lunchpakketten, luxe borrelhapjes en volledig verzorgde (bedrijfs)borrels, High Teas en High Wines, diners, koffietafels, buffetten en barbecues. U komt BliXem Catering tegen in bedrijven en organisaties, op bruiloften en partijen, festivals, themamarkten en andere evenementen.

Lunch op locatie

Bedrijfsbijeenkomst? Congres? Vergadering? BliXem Catering verzorgt graag uw lunch op locatie. Smakelijke soepen, luxe en eenvoudiger belegde broodjes, frisse salades, vers fruit, zuivel, dranken: u heeft de keuze uit een rijk gevuld en deels lokaal assortiment. Uiteraard staan we open voor uw specifieke wensen en ideeën. Ook een lunch op locatie van BliXem Catering? Bekijk ons volledige cateringassortiment en mail het ingevulde bestelformulier naar catering@blixemnijmegen.nl.

Gevarieerd dinerbuffet

Van Italiaans tot gestampte pot: BliXem Catering bereidt gevarieerde dinerbuffetten voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsevenementen of crewcatering. En dat voor een uiterst betaalbare prijs. Ook een dinerbuffet van BliXem Catering? Bekijk ons volledige cateringassortiment

BliXems borrelen

BliXem Catering heeft een uitgebreid luxe borrelhapjesassortiment, met spiesjes, rolletjes, balletjes en combinaties in de meest uiteenlopende en verrassende smaken. Uiteraard ontbreken ook de borrelplanken en borrelkistjes niet. Ook BliXems borrelen? Bekijk ons volledige cateringassortiment en mail het ingevulde bestelformulier naar catering@blixemnijmegen.nl.

Uitvaart en koffietafel

BliXem verzorgt ook de catering tijdens uitvaarten en koffietafels op locatie. Variërend van traditionele koffie, cake en zachte broodjes tot wijnen met verse soepen, luxe borrelhapjes of dinerbuffetten.

De extra’s: personeel en aankleding

De medewerkers en professionele begeleiders van BliXem Catering helpen u graag bij het uitserveren van uw borrel of buffet. Heeft u bij onze catering iets nodig voor de aankleding van uw evenement? Blixem Catering verhuurt onder meer servies, glaswerk, meubilair, tafellinnen en audiovisuele apparatuur.

Evenementen en festivals

De medewerkers van BliXem Catering zijn graag geziene gasten op festivals, themamarkten en andere evenementen, zoals de Music Meeting, Oranjepop, SMKMRKT, de Nijmeegse Vierdaagse, en op buurtfeesten van de wijken Altrade en Limos. Zij serveren eten en drankjes uit eigen BliXem-keuken en verkopen leuke, mooie en grappige artikelen uit de BliXem Cadeauwinkel.

Vrijblijvende offerte

Wilt u als bedrijf of organisatie zeker zijn van uw catering en daarnaast uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, zonder dat het iets extra’s kost? Dan is BliXem Catering de partij die u zoekt. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mailtje te sturen naar: catering@blixemnijmegen.nl. Of bel: 024 – 324 31 49.   

KION aan Tafel

KION aan Tafel is een maaltijdservice van KION en BliXem.
Klanten van KION kunnen voortaan online maaltijden bestellen via www.kionaantafel.nl.
De bestelling wordt klaargezet bij de KION-opvanglocatie en kan met het ophalen van de kinderen mee naar huis.
Met deze dienst willen we de drukte rondom het avondeten verlichten. Met een maaltijd van KION aan Tafel is koken niet nodig. Zo blijft er meer tijd over voor het gezin.

De maaltijden van KION aan Tafel worden dagvers bereid door de koks van BliXem. Van ieder gerecht is een vegetarische variant verkrijgbaar.
De maaltijden passen in het gezonde voedingsbeleid van KION en zijn getest door de Oudercommissie van kindercentrum Kloek. Deze ouders zijn enthousiast over het initiatief. “Het is lekker en gemakkelijk en een goed alternatief op een drukke dag”.

Op de website www.kionaantafel.nl staat een overzicht met de maaltijden. Iedere maaltijd kost € 6,- en kleine kinderen kunnen gemakkelijk één maaltijd delen.
Het bestellen van de maaltijden gebeurt online. BliXem zorgt er vervolgens voor dat de maaltijden op de gewenste dag bij de opvanglocatie naar keuze klaarstaan.
Dat kan zijn op een maandag, dinsdag of donderdag.

De samenwerking tussen KION en BliXem is ontstaan vanuit een gezamenlijke overtuiging. Beide organisaties zetten het maatschappelijke aspect voorop.
KION wil ouders ontzorgen in de opvoeding van hun kind(eren).
BliXem geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen.


BliXem is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]