BliXem

Catering

BliXem Catering

BliXem Catering biedt medewerkers de kans om onder professionele begeleiding werkervaring buiten BliXem op te doen en om hun keukentechnieken verder te verfijnen. Onder het motto ‘integratie op locatie’ verzorgt BliXem Catering lunches en lunchpakketten, luxe borrelhapjes en volledig verzorgde (bedrijfs)borrels, High Teas en High Wines, diners, koffietafels, buffetten en barbecues. U komt BliXem Catering tegen in bedrijven en organisaties, op bruiloften en partijen, festivals, themamarkten en andere evenementen.

Lunch op locatie

Bedrijfsbijeenkomst? Congres? Vergadering? BliXem Catering verzorgt graag uw lunch op locatie. Smakelijke soepen, luxe en eenvoudiger belegde broodjes, frisse salades, vers fruit, zuivel, dranken: u heeft de keuze uit een rijk gevuld en deels lokaal assortiment. Uiteraard staan we open voor uw specifieke wensen en ideeën. Ook een lunch op locatie van BliXem Catering? Bekijk ons volledige cateringassortiment en mail het ingevulde bestelformulier naar catering@blixemnijmegen.nl.

Gevarieerd dinerbuffet

Van Italiaans tot gestampte pot: BliXem Catering bereidt gevarieerde dinerbuffetten voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsevenementen of crewcatering. En dat voor een uiterst betaalbare prijs. Ook een dinerbuffet van BliXem Catering? Bekijk ons volledige cateringassortiment

BliXems borrelen

BliXem Catering heeft een uitgebreid luxe borrelhapjesassortiment, met spiesjes, rolletjes, balletjes en combinaties in de meest uiteenlopende en verrassende smaken. Uiteraard ontbreken ook de borrelplanken en borrelkistjes niet. Ook BliXems borrelen? Bekijk ons volledige cateringassortiment en mail het ingevulde bestelformulier naar catering@blixemnijmegen.nl.

Uitvaart en koffietafel

BliXem verzorgt ook de catering tijdens uitvaarten en koffietafels op locatie. Variërend van traditionele koffie, cake en zachte broodjes tot wijnen met verse soepen, luxe borrelhapjes of dinerbuffetten.

De extra’s: personeel en aankleding

De medewerkers en professionele begeleiders van BliXem Catering helpen u graag bij het uitserveren van uw borrel of buffet. Heeft u bij onze catering iets nodig voor de aankleding van uw evenement? Blixem Catering verhuurt onder meer servies, glaswerk, meubilair, tafellinnen en audiovisuele apparatuur.

BliXem Kookt

BliXem Kookt is een online bezorgservice van verse maaltijden bij verschillende openbare en besloten locaties. 
De maaltijdservice is ontstaan vanuit een steeds groter groeiende vraag bij BliXem Catering naar gezonde en gemakkelijke maaltijden. In alle drukte van werk, gezin, hobby’s, sport, studie, enzovoorts is er in veel huishoudens aan het einde van de dag steeds minder tijd om boodschappen te doen, gevarieerd en gezond te koken, rustig te tafelen en bij te kunnen praten.
Met BliXem Kookt 
staat er thuis na elke werkdag in een handomdraai een gezonde, dagverse en lekkere maaltijd op tafel. Het voorkomt een hoop gedoe en je wint er tijd mee!

BliXem Kookt is daarnaast een maatschappelijk verantwoorde keuze: bij BliXem krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om onder professionele begeleiding werkervaring op te doen in de keuken. Zij bereiden, wegen en verpakken de maaltijden.
BliXem Kookt denkt aan het milieu en maakt enkel gebruik van duurzame, biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Uitgegeten? Je maaltijdbakje kan zo in de gft-container.

De maaltijden van BliXem Kookt worden dagvers bereid door de koks van BliXem. Van ieder gerecht is een vegetarische variant verkrijgbaar.
De klanten van BliXem Kookt zijn enthousiast over het initiatief. “Het is lekker en gemakkelijk en een goed alternatief op een drukke dag”.

Op de websitewww.blixemkookt.nl staat een overzicht van de maaltijden.
Het bestellen van de maaltijden gebeurt online. BliXem zorgt er vervolgens voor dat de maaltijden op de gewenste dag bij de afhaallocatie naar keuze klaarstaan.
Dat kan zijn op een maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

 

 


Evenementen en festivals

De medewerkers van BliXem Catering zijn graag geziene gasten op festivals, themamarkten en andere evenementen, zoals de Music Meeting, Oranjepop, SMKMRKT, de Nijmeegse Vierdaagse, en op buurtfeesten van de wijken Altrade en Limos. Zij serveren eten en drankjes uit eigen BliXem-keuken en verkopen leuke, mooie en grappige artikelen uit de BliXem Cadeauwinkel.

Vrijblijvende offerte

Wilt u als bedrijf of organisatie zeker zijn van uw catering en daarnaast uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, zonder dat het iets extra’s kost? Dan is BliXem Catering de partij die u zoekt. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mailtje te sturen naar: catering@blixemnijmegen.nl. Of bel: 024 – 324 31 49.   
BliXem is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]