Blixem-restaurant-3250
BLIXEM

Werken bij BliXem
241209-Claudy-van-Oijen-3270

Ideale werkomgeving

Met zijn eetcafé, cadeauwinkel en cateringbedrijf is BliXem de ideale omgeving om werkervaring op te doen of stage te lopen. Wij hebben geregeld vacatures voor vier verschillende groepen: medewerkers, begeleiders, stagiaires en vrijwilligers.  

Onze vacatures

Wij hebben op dit moment een vacature openstaan:

Bekijk de vacature voor Kok/werkbegeleider

Bekijk de vacature voor vrijwilliger koerier BliXem.

 

Medewerkers

Bij BliXem werken ongeveer 75 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij vormen het hart van het bedrijf. Een aantal van hen doet bij BliXem werkervaring op om uiteindelijk door te stromen naar een reguliere baan. Anderen vinden bij BliXem arbeidsmatige dagbesteding of lopen voor kortere tijd stage in café, keuken of winkel. Lijkt het jou leuk om in onze winkel te werken, in de bediening te staan of in de keuken te werken? Stuur ons dan een mailtje: ai@blixemnijmegen.nl. Of bel naar 024 - 388 86 78 en vraag naar Merel van Geffen of Bo Broeren. 

Begeleiders

De medewerkers van BliXem halen het beste uit zichzelf, mede dankzij de ondersteuning van de begeleiders die ervaring hebben opgedaan in de horeca, detailhandel, dienstverlening en/of zorg. Door hun praktijkkennis weten ze hoe ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt moeten begeleiden.   

Vrijwilligers

Sommige onderdelen van BliXem worden ondersteund door vrijwilligers.
Bijvoorbeeld bij BliXem Catering waar koeriers samen met onze medewerkers cateringen op locatie leveren.
Interesse om BliXemse koerier te worden?
Neem dan contact op met onze catering via catering@blixemnijmegen.nl

Stagiaires

BliXem biedt zowel HBO als MBO studenten de kans om stage te lopen. Op jaarbasis is er plaats voor maximaal vier studenten, dus wees er snel bij. Als stagiair help je onder meer bij het begeleiden van medewerkers. Ook denk en werk je mee aan ontwikkelingen binnen BliXem. Heb je interesse in een stageplaats bij BliXem? Stuur dan een mailtje naar ai@blixemnijmegen.nl.

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om als begeleider bij BliXem te werken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Ook als we geen vacatures hebben, mag je ons benaderen door een open sollicitatie te sturen naar :info@blixemnijmegen.nl
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]