BLIXEM

Onze vacatures

Koerier gezocht voor BliXem Catering in Nijmegen

WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGER DIE HOUDT VAN DYNAMIEK EN VAN CONTACT MET KLANTEN EN COLLEGA’S. 

BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder professionele begeleiding leren en werken.

Functieomschrijving:
In deze vrijwillige functie bezorg je met de BliXem-bus cateringen bij onze klanten. 
Onze cateringen bestaan uit broodjes, buffetten en hapjes, en onze klanten zijn bedrijven, scholen en particulieren.
Je werkt samen met het cateringteam, wat bestaat uit koks, werkbegeleiders, medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, en coördinatoren.
Het bezorgen zal inhouden dat je 5 à 15 uur per week werkt. Dit wisselt per week, afhankelijk van het aantal cateringen.

Functie-eisen:
- Flexibel inzetbaar.
- Rijbewijs B.
- Fysiek belastbaar.
- Representatief/klantvriendelijk.
- Persoonlijke hygiëne.
- Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Uiteraard word je met deze functie onderdeel van ons team en ben je dus van harte welkom bij onze jaarlijkse teamdagen: de BBQ, de Kerstborrel en de Nieuwjaarsborrel.

Maakt bovenstaande jou enthousiast?
Neem dan contact op met Mireille Remijnse-Kooke.
Mail je motivatie naar 
mkooke@pluryn.nl.

We kijken uit naar jouw mail!

WIJ ZOEKEN EEN KOK - WERKBEGELEIDER. 

BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder professionele begeleiding leren en werken.

Waar doe jij het voor?

Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de gasten voldaan en tevreden op weg gaan na hun verblijf bij BliXem. Je hebt er plezier in je collega’s op een coachende manier de fijne kneepjes van het vak bij te leren. Daarnaast krijg je energie van het meedenken over het ontwikkelen van nieuwe producten.

Wat mag je doen?

Je begeleidt, ondersteunt en coacht de cliëntmedewerkers en (cliënt)stagiairs bij BliXem op de werkvloer. Je zorgt voor het afstemmen en uitvoeren van de operationele werkzaamheden in zowel de catering- als lunchkeuken. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit in de keuken zoals: het mise en place, coördineren van de aanvragen op de werkvloer, het maken van kostprijsberekeningen, prijsbewust inkopen en doen van bestellingen middels een budget, het bewaken van de voorraden, kwaliteit, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, zodat er een kwalitatief hoogwaardig product wordt afgeleverd. Daarnaast denk je mee over te ontwikkelen producten. Je participeert in teamvergaderingen en werkoverleg.

Wat breng je mee?

  • Je hebt relevante, afgeronde, koksopleiding op mbo 4-niveau. Je bent ondernemend en commercieel ingesteld. 
  • Je bent in staat om leerdoelen van cliëntmedewerkers te ondersteunen. 
  • Je bent flexibel inzetbaar. 
  • Je hebt affiniteit in het ondersteunen van mensen met een handicap en/of afstand tot de arbeidsmarkt en je vindt het leuk om hen het horecavak te leren. 
  • Het spreekt voor zich dat je communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden goed zijn en dat je representatief bent. 

Doelgroep en locatie

BliXem is een commercieel en concurrerend bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans wil bieden om in de praktijk en met professionele ondersteuning te leren wat het betekent om te werken. Dit leren heeft voor iedere medewerker een andere inhoud. Daarom werkt BliXem met leerdoelen die voor elke medewerker afzonderlijk worden opgesteld. Kijk ook op www.blixemnijmegen.nl.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende functie in een unieke dynamische omgeving, waarbij je de mogelijkheid hebt om een bijdrage te leveren aan het verder op de kaart zetten van BliXem.
  • Het gaat om een parttime functie voor minimaal 24 uur per week. Jouw functie is binnen de Bedrijfs-cao ingeschaald in functiegroep V (Max. € 2.430,67 bruto per maand op basis van 38 uur, afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring). 
  • Daarnaast bieden wij mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door cursussen en opleidingen. Wij bieden je vooralsnog een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar.

Meer weten?

  • Neem gerust contact met ons op! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mireille Remijnse, bedrijfsleider BliXem, via mkooke@pluryn.nl of 06-53220470.
  • Andere vragen? Stuur een WhatsApp naar Maaike Poelen, Recruiter, via 06-13053567.

Solliciteren?

We ontvangen jouw cv en motivatie graag via deze link. Je kan reageren tot en met 6 mei 2019.

Privacy

Wij vinden jouw privacy belangrijk en doen er alles aan om deze te waarborgen. Hoe wij omgaan met jouw gegevens kun je lezen in onze privacyverklaring.
BliXem is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]