BLIXEM

Onze vacatures

BliXem zoekt een nieuwe Kok/Werkbegeleider

Voor onze maatschappelijke onderneming BliXem zijn wij opzoek naar een:

Kok/ Werkbegeleider

Per direct, voor minimaal 32 uur per week, 

Waar doe jij het voor?
Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de gasten voldaan en tevreden op weg gaan na hun verblijf bij BliXem. Je hebt er plezier in je collega’s op een coachende manier de fijne kneepjes van het vak bij te leren. Daarnaast krijg je energie van het meedenken over het ontwikkelen van nieuwe producten.

Wat mag je doen?
Je begeleidt, ondersteunt en coacht de cliëntmedewerkers en (cliënt)stagiairs bij BliXem op de werkvloer. Je zorgt voor het afstemmen en uitvoeren van de operationele werkzaamheden in zowel de catering- als lunchkeuken. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit in de keuken zoals: creatief bedenken van gerechten, mise en place draaien, coördineren van de aanvragen op de werkvloer, het maken van kostprijsberekeningen, prijsbewust inkopen en bestellen middels een budget, het bewaken van de voorraden, kwaliteit, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, zodat er een kwalitatief hoogwaardig product wordt afgeleverd. Daarnaast denk je mee over te ontwikkelen producten, zodat BliXem een belangrijke speler in de horecamarkt van Nijmegen blijft. Je participeert in teamvergaderingen en werkoverleg.

Wat breng je mee?
Je hebt relevante, afgeronde, koksopleiding op mbo 4-niveau. 
Je bent ondernemend en commercieel ingesteld. 
Je bent flexibel inzetbaar. 
Je bent in staat om leerdoelen van cliëntmedewerkers te ondersteunen. 
Je hebt affiniteit in het ondersteunen van mensen met een handicap en/of afstand tot de arbeidsmarkt en je vindt het leuk om hen het horeca vak te leren. 
Het spreekt voor zich dat je communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden goed zijn en dat je representatief bent. 

Locatie en doelgroep
BliXem is een commercieel en concurrerend bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans wil bieden om in de praktijk en met professionele ondersteuning te leren wat het betekent om te werken. Dit leren heeft voor iedere medewerker een andere inhoud. Daarom werkt BliXem met leerdoelen die voor elke medewerker afzonderlijk worden opgesteld. Kijk ook op www.blixemnijmegen.nl.

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende functie in een unieke dynamische omgeving, waarbij je de mogelijkheid hebt om een bijdrage te leveren aan het verder op de kaart zetten van BliXem.
Het gaat om een parttime functie voor minimaal 32 uur per week. Jouw functie is binnen de Bedrijfs-cao ingeschaald in functiegroep V (Max. €2.474,42 bruto per maand op basis van 38 uur, afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring). 
Daarnaast bieden wij mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door cursussen en opleidingen. Wij bieden je vooralsnog een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar.

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marleen Rinzema, bedrijfsleider BliXem, via mrinzema@pluryn.nl of 06-82937239

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

 

Koerier gezocht voor BliXem Catering in Nijmegen

WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGER DIE HOUDT VAN DYNAMIEK EN VAN CONTACT MET KLANTEN EN COLLEGA’S. 

BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder professionele begeleiding leren en werken.

Functieomschrijving:
In deze vrijwillige functie bezorg je met de BliXem-bus cateringen bij onze klanten. 
Onze cateringen bestaan uit broodjes, buffetten en hapjes, en onze klanten zijn bedrijven, scholen en particulieren.
Je werkt samen met het cateringteam, wat bestaat uit koks, werkbegeleiders, medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, en coördinatoren.
Het bezorgen zal inhouden dat je 5 à 15 uur per week werkt. Dit wisselt per week, afhankelijk van het aantal cateringen.

Functie-eisen:
- Flexibel inzetbaar.
- Rijbewijs B.
- Fysiek belastbaar.
- Representatief/klantvriendelijk.
- Persoonlijke hygiëne.
- Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Uiteraard word je met deze functie onderdeel van ons team en ben je dus van harte welkom bij onze jaarlijkse teamdagen: de BBQ, de Kerstborrel 

Maakt bovenstaande jou enthousiast?
Neem dan contact op met Marleen Rinzema.
Mail je motivatie naar 
mrinzema@pluryn.nl.

We kijken uit naar jouw mail!
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]