BLIXEM

Onze vacatures

Koerier gezocht voor BliXem Catering in Nijmegen

WIJ ZOEKEN EEN ONDERNEMENDE CATERING COÖRDINATOR DIE CREATIEF IS IN DE KEUKEN, KAN VERKOPEN EN EEN TEAM KAN AANSTUREN

Per 1 februari  2020, voor 32 uur per week

BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder professionele begeleiding leren en werken.

Wat ga je doen?

Als cateringcoördinator werk je aanvragen voor lunch, diner, feesten en partijen tot gemiddeld 200 personen uit. Je bent verantwoordelijk voor het concretiseren van draaiboeken en het inplannen van de benodigde begeleiders en medewerkers. Je stimuleert, motiveert en informeert de begeleider met de gegevens over catering. Je draagt zorg voor het opbouwen en klaarzetten van faciliteiten en voor de functionele aansturing van begeleiders voorafgaand of tijdens de uitvoering. Je informeert de leidinggevende over het functioneren van de begeleiders en de medewerkers. Je draagt in overleg met de begeleider en arbeidscoach bij aan het inhoudelijk leerproces van de medewerker. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratie van de feesten en partijen.

 

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een horeca gerelateerde opleiding gevolgd en minstens 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent geschoold op het gebied van SVH, HACCP en BHV/Arbo. Uiteraard ben je gastvrij, ondernemend en commercieel ingesteld. Je staat open voor het ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het spreekt voor zich dat je communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden uitstekend zijn en dat je representatief bent. Je bent proactief, stressbestendig en praktisch.

 

Dit bieden wij jou

Een uitdagende functie in een unieke dynamische omgeving, waarbij je de mogelijkheid hebt om een bijdrage te leveren aan het verder op de kaart zetten van BliXem. De functie is binnen de bedrijfs-cao ingeschaald in functiegroep VI (max. €2.732,76)  bruto per maand afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring) met een doorgroeimogelijkheid naar functiegroep VII (max. bruto €3.059,34). De functie wordt ingevuld voor een dienstverband van 32 uur per week. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform bedrijfs-cao. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar.

 

Beschrijving locatie en doelgroep

BliXem is een commercieel en concurrerend bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans wil bieden om in de praktijk en met professionele ondersteuning te leren wat het betekent om te werken. Dit leren heeft voor iedere medewerker een andere inhoud. Daarom werkt BliXem met leerdoelen die voor elke medewerker afzonderlijk worden opgesteld. Kijk ook op www.blixemnijmegen.nl.

 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mireille Remijnse Kooke, bedrijfsleider BliXem, via 06-53220470 of mkooke@pluryn.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure mail je naar werving@pluryn.nl of bel 088-7793035.

 

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Dan ontvangt BliXem graag jouw gegevens. Solliciteer vóór 29 januari 2020 via mkooke@pluryn.nl en voeg je curriculum vitae met motivatie toe. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten genieten de voorkeur.

Koerier gezocht voor BliXem Catering in Nijmegen

WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGER DIE HOUDT VAN DYNAMIEK EN VAN CONTACT MET KLANTEN EN COLLEGA’S. 

BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder professionele begeleiding leren en werken.

Functieomschrijving:
In deze vrijwillige functie bezorg je met de BliXem-bus cateringen bij onze klanten. 
Onze cateringen bestaan uit broodjes, buffetten en hapjes, en onze klanten zijn bedrijven, scholen en particulieren.
Je werkt samen met het cateringteam, wat bestaat uit koks, werkbegeleiders, medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, en coördinatoren.
Het bezorgen zal inhouden dat je 5 à 15 uur per week werkt. Dit wisselt per week, afhankelijk van het aantal cateringen.

Functie-eisen:
- Flexibel inzetbaar.
- Rijbewijs B.
- Fysiek belastbaar.
- Representatief/klantvriendelijk.
- Persoonlijke hygiëne.
- Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Uiteraard word je met deze functie onderdeel van ons team en ben je dus van harte welkom bij onze jaarlijkse teamdagen: de BBQ, de Kerstborrel en de Nieuwjaarsborrel.

Maakt bovenstaande jou enthousiast?
Neem dan contact op met Mireille Remijnse-Kooke.
Mail je motivatie naar 
mkooke@pluryn.nl.

We kijken uit naar jouw mail!

Privacy

Wij vinden jouw privacy belangrijk en doen er alles aan om deze te waarborgen. Hoe wij omgaan met jouw gegevens kun je lezen in onze privacyverklaring.
BliXem is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]