BliXem en KION starten verse maaltijdservice KION aan Tafel

KION aan Tafel

BliXem en KION starten verse maaltijdservice KION aan Tafel

KION aan Tafel

BliXem en KION starten met de verse maaltijdservice KION aan Tafel. Klanten van KION kunnen voortaan online maaltijden bestellen via www.kionaantafel.nl.
De bestelling wordt klaargezet bij de opvanglocatie en kan met het ophalen van de kinderen mee naar huis. Met deze nieuwe dienst wil KION de drukte rondom het avondeten verlichten. Met een maaltijd van KION aan Tafel is koken niet nodig. Zo blijft er meer tijd over voor het gezin.   

KION aan Tafel

Lekker en gezond
De maaltijden van KION aan Tafel worden dagvers bereid door de koks van BliXem Catering. Van ieder gerecht is een vegetarische variant verkrijgbaar.
De maaltijden passen in het gezonde voedingsbeleid van KION en zijn getest door de Oudercommissie van kindercentrum Kloek. Deze ouders zijn enthousiast over het initiatief. “Het is lekker en gemakkelijk en een goed alternatief op een drukke dag”.

Online bestellen en ophalen bij de opvanglocatie
Op de website www.kionaantafel.nl staat een overzicht met de maaltijden. 
BliXem zorgt er vervolgens voor dat de maaltijden op de gewenste dag bij de opvanglocatie naar keuze klaarstaan. Dat kan zijn op een maandag, dinsdag of donderdag. Kindercentrum Kloek aan Professor de Langen Wendelsstraat is de eerste afhaallocatie van KION aan Tafel. Op korte termijn zal het aantal locaties worden uitgebreid waardoor nog meer ouders gebruik kunnen maken van de maaltijdservice.

Samenwerking
De samenwerking tussen KION en BliXem is ontstaan vanuit een gezamenlijke overtuiging. Beide organisaties zetten het maatschappelijke aspect voorop. KION wil ouders ontzorgen in de opvoeding van hun kind(eren). BliXem geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]