BliXem Kookt

BliXem Kookt

BliXem Kookt

BliXem Kookt

Verse maaltijdservice KION aan Tafel wordt BliXem Kookt.


BliXem Kookt

De verse maaltijdservice KION aan Tafel gaat verder onder de naam BliXem Kookt. Iedereen kan voortaan online maaltijden bestellen via www.blixemkookt.nl. BliXem biedt hiermee haar maaltijdservice breder aan in Nijmegen. KION ziet in BliXem Kookt een toekomstbestendige oplossing voor het toenemend aantal ouders dat gebruik maakt van KION aan Tafel.

Verse maaltijden in heel Nijmegen

BliXem rolt het succesvolle concept verder uit in Nijmegen zodat niet alleen gezinnen met kinderen, maar ook senioren, werkenden en studenten de gezonde verse maaltijden kunnen afhalen op openbare locaties. KION ondersteunt deze ambitie. Alle huidige afhaallocaties van KION aan Tafel gaan daarom over naar BliXem Kookt. Klanten van KION kunnen voortaan hun maaltijden bestellen via www.blixemkookt.nl. De bestelling wordt net als voorheen klaargezet bij de opvanglocatie. Bij het ophalen van de kinderen nemen ouders de verse maaltijd mee naar huis. Nieuw is dat BliXem Kookt vijf dagen per week gaat leveren en dat nu ook andere organisaties in Nijmegen hun locatie kunnen aanmelden als afhaallocatie en deze service aan hun medewerkers en klanten kunnen bieden.
BliXem is reeds in gesprek met verschillende toekomstige partners in het bedrijfsleven en van openbare gebouwen.
Ook is BliXem zelf een openbare afhaallocatie.

Online bestellen en ophalen van een maaltijd bij BliXem Kookt

Op de website www.blixemkookt.nl staat een overzicht met de maaltijden. Het bestellen en betalen van de maaltijden gebeurt online. BliXem zorgt er vervolgens voor dat de maaltijden op de gewenste dag bij de ophaallocatie naar keuze klaarstaan. Op korte termijn breidt BliXem het aantal locaties uit zodat nog meer inwoners van Nijmegen gebruik kunnen maken van de maaltijdservice.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]