BLIXEM

Opening en Open dag nieuwe keuken van BliXem Catering

BLIXEM

Opening en Open dag nieuwe keuken van BliXem Catering

BliXem Catering is onlangs verhuisd naar een nieuw pand aan de Fort Kijk in de Potstraat, tegenover het eetcafé en de cadeauwinkel. Een voormalige touringcargarage is hier omgetoverd tot een moderne kookvoorziening, die nóg meer mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een leerwerkplek biedt, en van waaruit meer cateringopdrachten en een diverser aanbod geproduceerd kunnen worden.
De cateringkeuken is op 16 september j.l. officieel geopend, met de dag erop een open dag bij BliXem Catering. Dit weekend betekende het startschot van het feestelijke jubileumjaar: 15 september 2017 bestaat BliXem 20 jaar!

Opening nieuwe keuken BliXem Catering

Op 16 september 2016 startte BliXem haar jubileumjaar met de opening van haar nieuwe cateringkeuken. Burgemeester Hubert Bruls verzorgde samen met een aantal medewerkers van BliXem Catering de opening.

BliXem opende in 1997 haar deuren. Nu, bijna twintig jaar later, zitten eetcafé en cadeauwinkel nog steeds aan de Groesbeekseweg. Veel inwoners van Nijmegen, en ver daarbuiten, weten het adres te vinden. De kracht van het bedrijf zit vooral in de verscheidenheid aan mensen die er werken. Vijf jaar geleden is BliXem gestart met cateringactiviteiten. Wat begon met het smeren van broodjes, is uitgegroeid tot het leveren van buffetten en het verzorgen van diners en recepties.

Op vrijdag 16 september opende BliXem officieel de deuren van de nieuwe cateringkeuken. Nadat men is gestart met de catering heeft BliXem moeten concluderen dat het zo goed gaat dat ze uit haar jasje groeide in het pand aan de Johannes Vijghstraat. Samen met Toonen Reizen heeft BliXem gekeken naar de mogelijkheid om de keuken te verplaatsen naar de oude busgarage van Toonen aan de Fort Kijk in de Potstraat. Na een verbouwing van de garage staat er vandaag de dag een schitterende cateringkeuken tot BliXem haar beschikking. Dit alles om nog meer leerwerkplekken en daarmee cateringen te kunnen leveren aan zowel medewerkers als klanten.

 

Open dag BliXem Catering

Op zaterdag 17 september stonden de deuren van de keuken open, zodat medewerkers, ouders, buurtbewoners, gasten, cateringklanten, leveranciers, iedereen die dat wilde, een kijkje kon komen nemen in de nieuwe keuken.
Medewerkers lieten zien wat zij doen tijdens hun werkzaamheden, kinderen konden cupcakes versieren, gasten konden hapjes proeven, en medewerkers en begeleiders leidden mensen rond in het nieuwe pand.

Lancering Vrienden van BliXem

Tijdens de officiële opening van de nieuwe keuken van BliXem Catering, is ook de 'Vrienden van BliXem' gelanceerd!

"Word jij mijn vriend?"

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]